KMO & industrie

Het beheer van het eigen gebouwpatrimonium behoort niet tot de kernactiviteiten van de meeste bedrijven. Vertrouw deze taken toe aan een gespecialiseerde partner, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw eigen kernopdrachten. U bespaart kosten én wint aan kwaliteit dankzij onze kostenefficiënte opvolging.

Vastgoed & retail

Bedrijven die investeren in vastgoed en retail, hebben vaak nood aan een technische partner die hun activa in optimale conditie houdt. Wij vormen uw rechtstreeks aanspreekpunt voor het technisch en bouwkundig onderhoud van uw volledige vastgoedportefeuille. Dit omvat zowel de gebouwen als de volledige buiteninfrastructuur. 

Bouwpromotoren

Bouwpromotoren richten zich op het ontwikkelen en verkopen van projecten, zowel commercieel, voor de kantoormarkt als residentieel. Zij doen beroep op B&R Facility Management voor het volledige onderhoud en de technische opvolging tijdens of na de oplevering. 

Particulieren

Steeds meer particulieren willen volledig ontzorgd worden voor het onderhoud van hun eigen residentieel vastgoed. Op die manier kunnen ze optimaal genieten van hun spaarzame vrije tijd. Deze particulieren kiezen bewust voor één partner die alle nodige werkzaamheden aan hun woning tijdig inplant, coördineert en opvolgt.